Sample Data-Articles

Syngenta növényvédelmi technológia szőlőben

Szőlő technológia Topas 100 EC Dynali Topas 100 EC Thiovit Jet Thiovit Jet Thiovit Jet Thiovit Jet Thiovit Jet Bravo 500 Karate Zeon 5 CS Karate Zeon 5 CS Medallon Premium Vertimec 1,8 EC Affirm Ridomil Gold MZ 68 WG Quadris Max Quadris Max Quadris Max Quadris Max Pergado F Pergado F Pergado F Actara Switch 62,5 WG Neoram WG Medallon Premium Dual Gold 960 EC Corus 50 WG Pergado F Ridomil Gold Plus Pergado F Switch 62,5 WG Dynali Thiovit Jet Thiovit Jet


Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkén található használati utasítást!

   

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

web: www.langgazdabolt.hu

email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

     Gazdaboltunkat 1987-ben hoztuk létre családi vállalkozásként, azzal a szándékkal, hogy Balassagyarmat és környékén élő házikert tulajdonosok, gazdák igényeit kielégítsük és  megkönnyítsük munkájukat. A termékkínálatunkat is körültekintően, a vásárlóink igényeinek megfelelően állítottuk össze, és bővítjük a mai napig.

 

     Igyekszünk, hogy az üzletünkbe betérő vásárló mindig megtalálja a hagyományosan bevált dolgokat és számára újdonságokat, amelyek közül segítünk megtalálni a számára megfelelőt. Célunk volt az is, hogy barátságos légkört alakítsunk ki, ahol mindenki azt érezze, választ kap a kérdéseire és személyre szabott megoldásokat is – ha azt a helyzet úgy igényli.

 

     Minőségi mezőgazdasági és egyéb háztartási célú termékeket forgalmazunk elérhető áron, barátságos, gyors és rugalmas kiszolgálással – ennek szellemében dolgozunk és e weboldalt is azért hoztuk létre, mert elengedhetetlennek tartottuk a mai világban, hogy ily módon is  biztosítsuk az elérhetőséget és biztosítsuk széles termékskálánk átláthatóságát is.

 

A felmerülő igényekre, kérdésekre, akár kényelmesen otthonából tudjon a lehető legjobban tájékozódni.

 

Várunk szeretettel minden kedves régi és új vásárlónkat üzletünkbe személyesen is!

 

 

Láng Aletta

Subcategories