Gazdaboltunkat 1987-ben hoztuk létre családi vállalkozásként, azzal a szándékkal, hogy Balassagyarmat és környékén élő házikert tulajdonosok, gazdák igényeit kielégítsük és  megkönnyítsük munkájukat. A termékkínálatunkat is körültekintően, a vásárlóink igényeinek megfelelően állítottuk össze, és bővítjük a mai napig.

 

     Igyekszünk, hogy az üzletünkbe betérő vásárló mindig megtalálja a hagyományosan bevált dolgokat és számára újdonságokat, amelyek közül segítünk megtalálni a számára megfelelőt. Célunk volt az is, hogy barátságos légkört alakítsunk ki, ahol mindenki azt érezze, választ kap a kérdéseire és személyre szabott megoldásokat is – ha azt a helyzet úgy igényli.

 

     Minőségi mezőgazdasági és egyéb háztartási célú termékeket forgalmazunk elérhető áron, barátságos, gyors és rugalmas kiszolgálással – ennek szellemében dolgozunk és e weboldalt is azért hoztuk létre, mert elengedhetetlennek tartottuk a mai világban, hogy ily módon is  biztosítsuk az elérhetőséget és biztosítsuk széles termékskálánk átláthatóságát is.

 

A felmerülő igényekre, kérdésekre, akár kényelmesen otthonából tudjon a lehető legjobban tájékozódni.

 

Várunk szeretettel minden kedves régi és új vásárlónkat üzletünkbe személyesen is!

 

 

Láng Aletta